GENÇ İŞLETMECİDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
40 Down sendromlu çocukla kebap yaptı, kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.
Yayınlanma :
05.10.2021 10:36
Güncelleme :
05.10.2021 10:36


ADANA (GÜNAYDIN)
Eyüpcan Kebap’ın işletmecisi 19 yaşındaki Eyüpcan Güner farkındalık yaratmak için Down sendromlular Derneği’nden 40 Down sendromlu çocuğu ağırladı.
Eyüpcan Güner,14 yaşında okulu bırakarak aile restaurantı olan Eyüpcan Güner kebapta çalışmaya başladı. Baba mesleği olan kebapçılığı devam ettiren Güner, aynı zamanda farkındalık yaratmak içinde çeşitli etkinliklere imza atıyor. Güner, insanlara yardım etmeyi ve onların yüzünde bir tebessüm oluşturmayı gaye edinerek Eyüpcan Kebap işletmesinde Down sendromlu çocuklara yönelik bir etkinlik düzenledi.Yapılan etkinlikte Down sendromlu çocuklarla birlikte kebap yapıp, çeşitli oyunlar oynandı.
Genç işletme sahibi çocuklarla yakından ilgilenip, onlarla birlikte keyifli vakit geçirerek tüm çocukların kırtasiye ihtiyacını da karşıladı. Etkinlik sonrası genç işletmeciye Donw Sendromlular Derneği tarafından plaket takdim edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: