Cenker ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)-21’inci dönem milletvekili Dr.Birol Büyüköztürk, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti Adana İl Başkan adaylığını açıkladı. Genel merkezin birleştirici, tecrübeli bir isimle tek aday olarak kongreye gidilmesini istediğini belirterek, ‘’Ben genel merkeze davet edildim. Yaklaşan seçimler öncesinde tecrübeli, birleştirici bir ismin etrafında kongreye tek liste ile gidilmesi gerektiğini ve aday olmamı talep ettiler. Biz de yola çıktık’’ dedi.
GENEL MERKEZİN TEBLİĞİ…
Basın toplantısında soru üzerine söz alan İYİ Partili Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Batur Eroğlu, ‘’Genel merkez bize Birol Büyüköztürk ismini tebliğ etti. Kendisinin yanındayız’’ ifadelerine yer verirken yine İYİ Partili Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık da , ‘’Kendisini parti çalışmalarında hep yanımızda gördük. Genel merkezimizin vermiş olduğu il başkan adaylığı kararı da bizi mutlu etti. Birol başkanımızın yanındayız’’ diye konuştu.
KONGRE 22 OCAK’TA
22 Ocak’ ta yapılacak olan İYİ Parti Adana İl kongresi öncesinde kurucular kurulu üyesi ve 21. Dönem Milletvekili Öztürk’ün basın toplantısına Çukurova İlçe Başkanı Cihan Özkan, Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Batur Eroğlu, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, Çukurova Belediye Meclis üyeleri Nevzat Hız, Mithat Aslanoğlu, Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Yüce katıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: