HAYDAR ŞENGÜL
Adana’nın Çukurova İlçesi Beyazevler mahallesinde eğitim veren Hacı Ahmet Atıl Anadolu Lisesi yaptığı her etkinlikle dikkatleri üzerine çekiyor, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı da büyük ilgi gördü. Hacı Ahmet Atıl Anadolu Lisesi’ndeki TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda öğrenciler tarafından birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı fuarın açılışı gerçekleşti.
Hacı Ahmet Atıl Anadolu Lisesi’ndeki Bilim Fuarında öğrenciler tarafından hazırlanan 20 proje yer aldı. Okul Müdürü Ali Sev, burada yaptığı konuşmada; “Bilim Fuarımızın hazırlanmasında özellikle Proje Yürütücüsü Öğretmenlerimiz Coğrafya Öğretmenimiz Pınar Şakiroğlu, Biyoloji Öğretmenimiz Rengin Bebekli, Kimya Öğretmenimiz Ayşe Göbelek’e emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Sev, “Geçtiğimiz günlerde değişik etkinlik düzenleyerek Adanalıların ilgi odağı haline gelen okulumuzda Kütüphane haftası etkinliğinde kütüphane ziyareti, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik danışma ve rehberlik bölümü Öğretim görevlisi Doç. Dr Mehmet Bilgin tarafından okulumuz toplantı salonunda Kişilik Özellikleri ve Sosyal Ağlar" konulu seminer verilmiştir. Her öğrencinin bilimsel bir proje ve her okulun da bir bilim fuarı yapabileceği öngörüsünden yola çıkılarak yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na fizik, kimya, biyoloji, matematik, coğrafya alanlarında 20 projeyle katıldı.” diye konuştu
Bilim fuarına Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı ve Okul müdürü Ali Sev ile öğretmen ve öğrenciler katılırken, fuarda hazırlanan bilimsel ürünler sergilendi. Öğrencilerin hazırlamış oldukları ürünleri tek tek inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı ve Okul Müdürü Ali Sev ve beraberindeki davetliler öğrencileri tebrik ettiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: