‘HALKIMIZIN İHTİYAÇLARI İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ’
Başkan Zeydan Karalar, Sarıçam TOKİ sakinlerini sorunlarını dinledi, bürokratlarına talimat verdi.
Yayınlanma :
29.01.2022 09:57
Güncelleme :
29.01.2022 09:57


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıcam ilçesinde Buruk TOKİ konutları sakinleriyle bir araya geldi. CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ile Büyükşehir bürokratlarının da katıldığı ziyarette bölge sakinlerinin sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Zeydan Karalar, bölgede yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
Vatandaşları teker teker dinleyen Başkan Zeydan Karalar, “Binin üzerinde konutun bulunduğu bir bölge burası. Konut sayısı daha da artacak. Ben kentimizin en ücra köşelerindeki problemlere üç aşağı beş yukarı hakim bir yöneticiyim. Bunlarla ilgili gereken talimatları vermekle kalmam, işin yapılıp yapılmadığını da takip ederim. İşçilikten başlayan ve uzun yıllar yöneticilik yaprak sürdürdüğüm çalışma hayatımda edindiğim deneyimlerimi, halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için kullanıyorum” dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanı dışında kalan problemlerin, ilçe belediyesinin, enerji firmasının, TOKİ Genel Müdürlüğü’nün ve Milli Eğitim’in yetkili olduğu sorunların dile getirilmesi üzerine, ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yapacağını açıklayan, halkın gözü önünde de bazılarıyla telefon görüşmesi gerçekleştirip, problemlerin çözümü için iletişim kuran Başkan Zeydan Karalar, “Elbette TOKİ konutları sakinleri olarak burada suya, yola, kanalizasyona, parklara ihtiyacınız var. Kanalizasyon sorununun bir kısmı halledildi, kalan ihtiyaç için de ihaleye çıkıyoruz ve o da halledilecek. Burada 12 yıldır bekleyen yol hizmetini biz 6 ayda yaptık. 4 bin metreküplük ve 2 bin metreküplük depolarla, ayrıca 12 bin 263 metre boru döşeyerek buraya su getireceğiz. Maliyeti yaklaşık 50 milyon lira. Sorunları çözmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Okul yapımı ile ilgili Milli Eğitim’le görüşeceğiz. Semt pazarı kurulmasıyla ilgili de ilçe belediyesiyle iletişime geçeceğiz. Duraklar için de çalışma başlatacağız. Adana’yı, halkını çok seven bir belediye başkanı olarak yaptığım her hizmet bana büyük mutluluk veriyor. Ancak koşullar zor ve gittikçe daha zorlaşıyor. Her şeye rağmen vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağımızı söyleyebilirim” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: