Cenker ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)-Büyük Birlik Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Şahin, yaklaşan seçimleri değerlendirdi, “Kentimiz genelindeki çalışmalarımıza hız verdik. Tüm teşkilatlarımız ile sahadayız” dedi.
BBP’ye kayıt olanların sayısında her geçen gün artış olduğunu ifade eden Şahin, şunları söyledi:
“BBP ailemize göstermiş oldukları teveccüh ve teşkilatlarımızın gayretli çalışmalarıyla yeni üye kaydı yaparak Adana’da söz sahibi olacağız. Teşkilatlarımız ile sahada olarak vatandaşlarımıza yapılacak olan seçimlerde ülkemiz adına yapılacak tüm çalışmalarımızı anlatarak oylarına talip olduğumuzu belirtiyoruz. Cumhur İttifakı seçimlerden zaferle çıkıp Türkiye Cumhuriyetinin 100 Yılını taçlandıracağız. İnşallah hem ülkemizin, hem milletimizin, hem şehrimizin, hem de hemşehrilerimizin hayrına olacaktır. Bir olmak, iri olmak, diri olmak, Hacı Bektaş Veli’nin Anadolu’yu İslamlaştırırken, Türkleştirirken ortaya koyduğu temel ilkedir. İnşallah bu ilkeler çerçevesinde milletimizin birliği, dirliği, noktasında katkı koyacaktır. “ Şahin, yeni yılın ülkemize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.
BBP Teşkilatlardan Halkla ilişkiler ve Sosyal İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Dumrul da, parti teşkilatlarını harekete geçirerek tüm Adana ve ilçelerinde basmadık yer bırakmayacaklarını söyledi. Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını dile getiren Dumrul, “Büyük Birlik Partisi olarak Adana’da büyük bir sıçrayış yaparak partimizi olması gerektiği yere taşıyacağız. Biz büyük bir aileyiz. Halkımızın teveccühü ile 2023 yılında yapılacak seçimlerle birlikte Ülkemiz ve Adana’mıza hizmet etme onuruna sahip olacağız. Bu vesile ile halkımızın yeni yılını kutlar sağlık huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: