Hasan Kılıç son penaltı Pa Dibba son golle TARİHE GEÇTİ
Adana Demirspor 5 Ocak Stadı’ndaki son maçında Ankaraspor’u mağlup etmenin sevincini yaşadı.
Yayınlanma :
08.02.2021 11:35
Güncelleme :
08.02.2021 11:35


ADANA (GÜNAYDIN)
TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor’da 2-0’lık Ankaraspor galibiyetinin sevinci sürüyor. Resmi olmamakla birlikte tarihi 5 Ocak Stadı’nda son maçını oynayan Adana Demirsporlu Hasan 30. Dakikada 83 yıllık statta son penaltı atışını kullanarak topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü atmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Hasan’ın golünden sonra Adana Demirspor’un yabancı oyuncusu Pa Dibba 74. Dakikada Ankaraspor ağlarına topu göndererek 5 Ocak Stadı’nda son golü atan oyuncu olarak tarihe geçti.
Ankaraspor önünde üstün bir oyun sergileyen Mavi-Lacivertli ekipte 1938 yılında hizmete açılan ve 5 Ocak Stadı’nda son maçın oynandığı ifade edilirken, resmi bir açıklama yapılmaması da dikkatleri çekti. Önümüzdeki hafta Adanaspor-Adana Demirspor derbi maçının yeni statta oynanacağı resmi ağızlardan açıklanmazken, Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Derbi maça yeni statta oynayacağımızı tahmin ediyorum” diye konuştu.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Camiamız duygusal bir dönemden geçiyor. Başkanımızın kararını herkes biliyor. Geçen haftaki maçı kazanıp başkanımıza hediye ettik. Bu galibiyeti de başkanımıza hediye ediyoruz. Onun bize dönmesi lazım. Kazanmamız lazım. Bugün net bir galibiyet aldık. 2-0 kazandık ve duran toplar dışında rakibe pozisyon vermedik. Adana 5 Ocak Stadyumu’nda oynanan son maçtı. Kazanıp veda etmek çok anlamlıydı. Adana derbisine en iyi şekilde hazırlanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Her oynayacağımız maç final” diye konuştu. Bu arada 14 Şubat Pazar günü yeni statta oynanması planlanan derbi maç öncesinde her iki kulübün takım kaptanları Hakan Cinemre ile Gökhan İnler, 10 Şubat Çarşamba günü Türkiye Spor Yazarları Derneği Nihat Geven Tesisleri’nde saat 13.00’de bir araya gelerek basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaklar.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: