HASRET BİTTİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Süper Liğ’e çıkan Adana Demirspor Kulübü yöneticilerini, futbolcuları ve taraftarları tebrik etti
Yayınlanma :
11.05.2021 08:27
Güncelleme :
11.05.2021 08:27


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Demirspor’un TFF 1.Liğ’de Menemenspor’u 4-1 yenip şampiyon olarak süper liğe çıkmasını tebrik etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, twitter hesabından yaptığı paylaşımında, Adana Demirspor’un süper liği yolunda büyük mücadele verdiğini belirterek, şunları söyledi: “Hasret bitti. MaviŞimşekler süper lig’de. AdanaDemirspor ligi lider tamamlayarak şampiyon oldu. Süper lig yolunda büyük bir mücadele veren Adana Demirspor Kulubü futbolcularını, başkanını, yönetimini, teknik heyetini, vefakar taraftarlarını tebrik ediyoruz. Adana’mıza hayırlı olsun.”
‘MUHTEŞEM SONUCA İMZA ATTILAR’
Çelik, Adana Demirspor’un başarılarının süper liğde de devam edeceğine dikkat çektiği paylaşımında, “AdanaDemirspor Başkanı Murat Sancak, köklü Adanalılardan oluşan yönetim, işinin ehli teknik heyet, mücadeleden hiç vazgeçmeyen futbolcular ve adanmış taraftarlar hep beraber bu muhteşem sonuca imza attılar. Devamı gelecek. Mavi Şimşekler” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: