‘Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz’
Adana Teşkilatı rekordan rekora koşuyor. Başkan Mehmet Ay, AK Parti'ye olan yoğun teveccühün artarak devam ettiğini söyledi, yeni üye kaydının ay bitmeden 3’e katlandığını belirtti
Yayınlanma :
30.09.2021 10:05
Güncelleme :
30.09.2021 10:05


ADANA(GÜNAYDIN)
AK Parti Adana Teşkilatı, 1 Eylül'de 'Her ay, her sandıkta en az bir yeni üye' sloganıyla başlattığı, Adana’da bulunan 4 bin 895 sandıkta, 4 bin 895 yeni üye yapma seferberliğinde, 18'inci günde hedefe ulaşınca, 3 katına çıkardığı 15 bin yeni üye hedefini de daha ay bitmeden geçerek 15 bin 723 yeni üye sayısına ulaştı.
YOĞUN İLGİ ARTARAK DEVAM EDİYOR
AK Parti Adana İl Başkanlığı'nın 15 ilçede 'Her ay, her sandıkta en az bir yeni üye' sloganıyla başlattığı üye seferberliğine olan yoğun ilgi artarak devam ediyor. AK Parti'nin Adana'daki üye sayısını 350 bine çıkarmayı hedeflenen kampanyanın daha ilk 7 gününde bin 895 seçmen AK Parti'ye teveccüh göstermiş, 18'inci günde ise eylül ayı için belirlenen 5 bin yeni üye hedefi aşılmıştı. Hedefini 3 kat arttırarak yeni üye kaydı hedefini 15 bin olarak değiştiren AK Parti Adana Teşkilatı, bu hedefi de ay bitmeden geçerek 15 bin 723 yeni üye sayısına ulaştı.
15 BİNİ DE GEÇTİ
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, "Genel Merkezi'miz tarafından başlatılan 'Her Ay Her Sandıkta Bir Yeni Üye' kampanyasında Adana'mızda her ay, sandık sayımız olan 4 bin 895 üye hedefini 5 bin yeni üye olarak belirlemiştik. Üye seferberliğimizin 18'inci gününde belirlediğimiz hedefi geçerek yeni üye sayımız 7 bin 781'e ulaşınca, kıymetli hemşehrilerimizin talepleri ve teşkilatlarımızın yoğun istekleri doğrultusunda eylül ayı için yeni hedefimizi 15 bin yeni üye kaydı olarak güncellemiştik. Daha eylül ayı bitmeden bu hedefimizi de geçerek 15 bin 723 yeni üye sayısına ulaştık" dedi.
DAHA DA GÜÇLENİYORUZ
Başkan Ay, "Kıymetli Adanalı hemşehrilerimizin, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize olan teveccühü artarak devam ediyor. Yeni üyelerimizle birlikte, büyük AK Parti ailemiz daha da güçleniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi 'Milletimize 10 yıl önce sözünü verdiğimiz 2023 hedeflerimize maruz kaldığımız tüm sabotajlara rağmen adım adım yaklaşıyoruz.' Yeni üyelerimizle birlikte güçlü şekilde hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz
Söz verdiğimi gibi, tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımızın birlik ve beraberlik içerisindeki azimli ve gayretli çalışmalarının yanı sıra Adanalı hemşehrilerimizin de AK Parti'mize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan teveccühleri sayesinde Adana'mızı AK Parti'mizin kalesi yapacağız" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: