İlyas Ayan’a vefa
Efsane hakemin adının verildiği park Başkan Soner Çetin tarafından açıldı
Yayınlanma :
12.04.2021 10:35
Güncelleme :
12.04.2021 10:35


Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adana Şube Başkanı Tülay Tapcı, hakemlerin Adana’yı Süper Lig’de temsil eden tem camia olduğunu söyledi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür eden Tülay Tapcı, “Adı gibi sözü de bir siyasetçi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ne söz verdiyse yerine getirdi. Keşke bunu merhum İlyas Ayan da görseydi” dedi.
Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan da konuşmasında Başkan Soner Çetin’den övgüyle söz etti. Soner Çetin için “Sporun gülen yüzü” ifadesini kullanan Ahmet Bozan, “Soner Çetin her zaman yanımızda oldu. Ne zaman ihtiyacımız olsa bize destek verdi” ifadelerini kullandı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, merhum İlyas Ayan ile son dönemlerde tanıştığını hatırlattı. Buna karşın aralarında çok sıkı bir bağ oluştuğunu ve sürekli bir araya geldiklerini anlatan Başkan Soner Çetin, “İlyas Ayan Adana ve Türkiye’yi futbolda başarıyla temsil etmiş bir isim. Benim için de önemli bir isim. Böyle güzel bir olaya vesile oldukları için Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şubesine teşekkür ediyorum. Bugün çok mutlu ve huzurluyum, görevimi biraz olsun yaptığımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkür eden Başkan Soner Çetin “Çukurova ilçesinde bazı spor tesislerine ihtiyaç var. Bunu kendisine izah ettiğimde hemen tamam dedi. Gerekli görüşmeleri yaptı ve ödenekleri çıkarttı. Çukurova iki stadyum, tenis akademisi ve spor salonu yapılacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Spor salonu da bizim için çok önemli çünkü 1. Ligde mücadele eden kadın voleybol takımız var. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tesisler çok önemli” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından hep birlikte parkın açılışı gerçekleştirildi.
Efsane hakem İlyas Ayan’ın adının verildiği parkın açılışında verdiği destekten dolayı Başkan Soner Çetin ve diğer katkıda bulunanlara plaket verildi. Törene Merkez Hakem Kurulu yöneticileri ve Seyhan Emniyet Müdürü Ayhan İlkar, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: