İncirlik'te hareketlilik!
BAKANLAR Kurulu kararıyla terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılacak operasyonlar için koalisyon uçaklarının kullanımına açılan Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nde bu ülkelerin uçakları beklenirken, gün içinde 13 Türk savaş uçağı havalandı.
Yayınlanma :
27.07.2015 14:59
Güncelleme :
27.07.2015 16:35


NATO müttefiki olan Türkiye'nin IŞİD ile mücadele kapsamında oluşturulan çok uluslu koalisyon güçlerine açtığı İncirlik Üssü'nün bazı bölgelerinde de düzenleme yapılması dikkat çekti. Türk askerleri, özellikle İncirlik Üssü'nü çevreleyen tel örgülerin yakın noktalarına araçlarla gelip, çalışma yaptıktan sonra farklı noktalara geçiş yaptı.
ABD, İngiltere, Fransa, Hollanda, Suudi Arabistan, İsrail, Mısır, Katar gibi 40'a yakın ülkenin destek sağladığı koalisyon güçlerine bağlı uçakların, operasyona katılmak için ağustos ayından itibaren İncirlik'e gelmesi bekleniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: