ADANA (GÜNAYDIN)- Et ürünleriyle ithal peynir yelpazesi yanında yöresel ve yerli peynir çeşitleriyle de her türlü damak zevkine hitap eden Ayazlar Et Şarküteri, Kuruköprü Mahallesi Çetinkaya civarı BP karşısında açıldı.Açılış kurdelesini Adana Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ve Vedat Sözlü birlikte kestiler.
Açılışa AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Uçar, Yüreğir’in tanınmış işadamlarından, Yatırım Teşvik AR-GE ve Kalite Yönetim Sistem Uzmanı Gıda Mühendisi Ruçhan İlvan ve çok sayıda davetli katıldı.
Kalıpların dışına çıkarak et satışı konusunda farklı bir konseptle müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışan işletme, hijyeni ve kaliteyi ön planda tutarak iddialı fiyatlarla hizmet veriyor.
1980’li yıllarda Adana'da temelleri atılan ve klasik tanımıyla bir kasap dükkanı olarak faaliyete başlayan işletme, yıllar içerisinde Adanalıların da teveccühü ve ilgisiyle Adana'da et sektöründe önemli bir yere geldi. İşletme, 2014 yılı itibariyle yeni yeri, yeni personeli ile et ve et ürünleri imalatı ve satışı yapmaya devam ediyor.
Yılların sağladığı tecrübe ve güven sayesinde, sağlığı ve kaliteyi ön planda tutan işletmede veteriner kontrolünde kestirilen hayvanların etleri gerekli üretim ve imalat sürecinden sonra satışa sunuluyor.
Sürekli büyüyen ve gelişen işletme eğitimli ve bilinçli kadrosu ile kurallara ve kanunlara uygunluk sağlamanın ötesinde kendisini sürekli yenilemek suretiyle Kalite Yönetim Sistemi Helal Gıda, ISO 9001, ISO 22000 Gıda Güvenliği yönetim sistemi çalışmaları ile mevcut kalitesi ve hizmet anlayışını geliştirerek ilgili tüm tarafların ortak paydasını gözeterek aranılan bir firma olmayı amaçlıyor.
Yöresel lezzetleriyle 1973yılında Midyat Kasabı olarak amcaları Ahmet ve Davut Ayaz’ın yanında yetişen Şehmuz Ayaz, kadar almış olduğu ticari ahlak ile en iyi hizmeti sunmanın gayretiyle çalışmaya devam ediyor. 1980 yılında ilk olarak kendi işyeri olan Ayazlar Kasabı’nı kurarak iş hayatına başlayan Şehmuz Ayaz , sağlıklı ve hijyene önem veren bir anlayışla iş hayatını sürdürüyor.Sağlıklı bir yaşam için organik gıdalara da raflarında yer veren Ayazlar Et Şarküteri geniş ithal peynir yelpazesi yanında yöresel ve yerli peynir çeşitleriyle tavuk, et ürünleri kendi yapımları olan yüzde yüz et sucuğunu üretip satışını yapıyor. Ayrıca işletmede her türlü damak zevkine hitap edecek farklı ürünlerle hizmete devam eden işletmenin sahibi Şehmuz Ayaz, “İlimiz ve ilçelerimizde yaşatılan yöresel ve geleneksel lezzetlerin seçilerek buluşturduğu özel bir nokta olmak istedik. Bu anlamda kalite ve hijyenden asla taviz vermeyeceğiz. Açılışımıza gelerek bizlerin bu mutlu gününde yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum” dedi..
Açılışa AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Uçar, Yüreğir’in tanınmış işadamlarından, Yatırım Teşvik AR-GE ve Kalite Yönetim Sistem Uzmanı Gıda Mühendisi Ruçhan İlvan ve çok sayıda davetli katıldı.
Kalıpların dışına çıkarak et satışı konusunda farklı bir konseptle müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışan işletme, hijyeni ve kaliteyi ön planda tutarak iddialı fiyatlarla hizmet veriyor.
1980’li yıllarda Adana'da temelleri atılan ve klasik tanımıyla bir kasap dükkanı olarak faaliyete başlayan işletme, yıllar içerisinde Adanalıların da teveccühü ve ilgisiyle Adana'da et sektöründe önemli bir yere geldi. İşletme, 2014 yılı itibariyle yeni yeri, yeni personeli ile et ve et ürünleri imalatı ve satışı yapmaya devam ediyor.
Yılların sağladığı tecrübe ve güven sayesinde, sağlığı ve kaliteyi ön planda tutan işletmede veteriner kontrolünde kestirilen hayvanların etleri gerekli üretim ve imalat sürecinden sonra satışa sunuluyor.
Sürekli büyüyen ve gelişen işletme eğitimli ve bilinçli kadrosu ile kurallara ve kanunlara uygunluk sağlamanın ötesinde kendisini sürekli yenilemek suretiyle Kalite Yönetim Sistemi Helal Gıda, ISO 9001, ISO 22000 Gıda Güvenliği yönetim sistemi çalışmaları ile mevcut kalitesi ve hizmet anlayışını geliştirerek ilgili tüm tarafların ortak paydasını gözeterek aranılan bir firma olmayı amaçlıyor.
Yöresel lezzetleriyle 1973yılında Midyat Kasabı olarak amcaları Ahmet ve Davut Ayaz’ın yanında yetişen Şehmuz Ayaz, kadar almış olduğu ticari ahlak ile en iyi hizmeti sunmanın gayretiyle çalışmaya devam ediyor. 1980 yılında ilk olarak kendi işyeri olan Ayazlar Kasabı’nı kurarak iş hayatına başlayan Şehmuz Ayaz , sağlıklı ve hijyene önem veren bir anlayışla iş hayatını sürdürüyor.Sağlıklı bir yaşam için organik gıdalara da raflarında yer veren Ayazlar Et Şarküteri geniş ithal peynir yelpazesi yanında yöresel ve yerli peynir çeşitleriyle tavuk, et ürünleri kendi yapımları olan yüzde yüz et sucuğunu üretip satışını yapıyor. Ayrıca işletmede her türlü damak zevkine hitap edecek farklı ürünlerle hizmete devam eden işletmenin sahibi Şehmuz Ayaz, “İlimiz ve ilçelerimizde yaşatılan yöresel ve geleneksel lezzetlerin seçilerek buluşturduğu özel bir nokta olmak istedik. Bu anlamda kalite ve hijyenden asla taviz vermeyeceğiz. Açılışımıza gelerek bizlerin bu mutlu gününde yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum” dedi..