Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyonet, polis otosuna çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü ile 2 polis memuru yaralandı.
Kaza, bu sabah 08.00 sıralarında Yozgat- Kırıkkale Karayolu şehir çıkışında refüj düzenleme çalışmasının yapılırken yağmur ve yolda biriken çamur nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu meydana geldi. Kırıkkale yönüne seyir halinde olan Hasan Arslan yönetimindeki 66 SC 810 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen trafik polisi otosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan polis otosu şarampole devrildi.
Kazada polis memurları Nedim Ertürk ve Gökhan Güvendik araçta sıkıştı. Yaralı polisler, sıkıştıkları otomobilden sağlık ve AFAD ekipleri tarafından çıkartılarak Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada kolu yaralanan kamyonet sürücüsü de aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kamyonet polis otosuna çarptı: 3 yaralı
Yayınlanma :
07.10.2015 12:50
Güncelleme :
07.10.2015 12:50


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: