Seyhan Belediyesi'nin temel atma töreninde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Faik Öztrak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Seyhan’a yaptığı hizmetlerin CHP’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en iyi örneklerinden biri olduğunu söyledi.
Karalar’ın yönetimindeki Seyhan’da yapılan yatırım miktarının 160 milyonu geçtiğini ve dönem sonuna dek bu rakamın 300 milyonu bulacağına dikkati çeken Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, “Yerlilik, millilik işte bu yatırımları yapmaktır” dedi.
Yeşilyurt Mahallesi’nde içerisinde kapalı otopark, açık ve kapalı semt pazarı, düğün salonu, çocuk oyun alanı, açık hava sineması, sergi salonu, çok amaçlı salon, iki kafeterya ve SEYMER’in olduğu tesisin temel atma töreni gerçekleştirildi.
Türkiye’de belediyeciliği en iyi sosyal demokrat belediyecilik anlayışına sahip CHP’li belediyelerin yaptığını kaydeden CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, “Adana’da sosyal demokrat belediyeciliği uygulayan birbirinden değerli Seyhan, Çukurova ve Karataş belediyelerimiz Adana’da da Türkiye’de de adeta tarih yazıyorlar. Ben onların yaptığı hizmetlere, açılışlara yetişemiyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Seyhanlılara “Canımdan çok sevdiğim Seyhanlılar” diyerek hitap eden Başkan Zeydan Karalar da iyi temizlik yapmayı, asfalt dökmeyi, park yapmayı, iyi bir belediye başkanlığı olarak görmediklerinin altını çizdi. Karalar, “Eğer biz kentin makus talihini değiştiremiyor, dönüştüremiyor, geliştiremiyor, farkı fark ettiremiyorsak o belediye başkanlığı değildir. Biz bunu yapıyoruz” diye konuştu
Yorumlar
Kalan Karakter: