‘Kardeşçe kucaklaşacağız’
AK Parti Adana İl Başkan Mehmet Ay, Kurban Bayramı mesajında, “Bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız” dedi
Yayınlanma :
09.07.2022 08:41
Güncelleme :
09.07.2022 08:41


Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan Başkan Ay, Adanalı'ların ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.
Başkan Ay açıklamasında, “Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın doruk noktasına ulaştığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeyde idrak edildiği çok özel günlerdir” dedi.
Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu bu anlamlı günlerin, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli bir fırsat olduğunu da hatırlatan Başkan Ay, sözlerine şöyle devam etti:
“Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalıyız. Bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, Adanalı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın yeryüzünde barış ve huzur ikliminin egemen olmasına vesile olmasını temenni ediyorum"
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: