Katliam gibi kaza: 4 ölü 47 yaralı
Gazipaşa- Anamur karayolunda mevsimlik işçileri taşıyan otobüs ile karşı yönden gelen TIR'ın çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 47 kişi yaralandı.
Yayınlanma :
29.01.2015 11:12
Güncelleme :
29.01.2015 12:38


Otobüste sıkışan ağır yaralılar Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Gazipaşa ve Alanya'daki hastanelere sevk edildi. 35 yaralı Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne, 12 yaralı ise Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
ALANYA'DAKİ YARALILAR
Kazada yaralananlardan Zeynep Altekin, Suna Acar, Nazime Altan, Amile Açar, Fatma Denktaş, Hicran Acar, Büşra Çelik, Fatma Akdağ, Zeynep Güneş, Leyla Yıldız, Vahide Altekin ve Abdurrahim Acar ambulanslarla sevk edildiği Alanya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
KAYMAKAM ZİYARET ETTİ
Gazipaşa Kaymakamlığı'na vekalet eden Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, olay yerinde incelemede bulundu, hastanelerde yatan yaralıları ziyaret ederek kazayla ilgili bilgi aldı. Kaymakam Tanrıseven, "TIR ve mevsimlik işçi taşıyan otobüsün çarpışması sonucu 4 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaşımız ise yaralandı. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Olayla ilgili soruşturmamız sürüyor" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: