Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katledilmesi tüm Türkiye’de lanetlenirken, “Kertenkele” dizisi oyuncuları ve çalışanları da, “kadına karşı şiddete hayır” diyerek, yaşananları pankartlarla protesto etti.
Vahşi cinayete karşı sessiz kalmayan Kertenkele dizisi ekibi, Özgecan‘ın katledilmesini ellerindeki pankartlarla ve sloganlarla kınadı.
Dizinin çekimlerine başlamadan önce oyuncular Bihter Dinçel, Eda Özerkan, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayri ve Cem Emüler’le birlikte set çalışanları önce sokakta ardından alışveriş merkezinde sloganlar attı. Kadına olan şiddete karşı önlemlerin bir an önce alınması konusunda düşüncelerini dile getiren ekip sloganlarında, “Ey insanlar, bu nasıl insanlık, yaşamıyoruz, hepimiz öldük. İçimizden, yüreğimizden, gözlerimizden kanlar akıyor. Ne olursunuz; geleceğimiz için, yarınlarımız için evde, işyerinde, sokakta cinsel şiddete artık bir son. Kadına şiddete hayır!” diyerek içlerindeki çığlığı herkese duyurmaya çalıştı.
Kertenkele ekibinden Özgecan mesajı
Dizinin oyuncuları ve çalışanları “kadına karşı şiddete hayır” diyerek yaşananları pankartlarla protesto etti.
Yayınlanma :
18.02.2015 11:55
Güncelleme :
18.02.2015 11:55


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: