Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Fadıl, Kaşoba ve Dörtler mahallelerinde muhtarlık evi ve iletişim merkezlerinin açılışını yaptı. Açılışa katılan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, muhtarlar ve onların verdiği hizmetlerin ülke için çok önemli olduğunu belirterek, "Bunu bilen belediye başkanımız Soner Çetin, muhtarlar için köylere bu hizmet binalarını yaptı. Yapılan tüm hizmetler için Başkanımıza ve tüm belediye ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise belediyecilik anlayışında muhtarların farklı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Fadıl, Dörtler ve Kaşoba mahallelerimize muhtarlarımızın talebi ve duyulan ihtiyaç üzerine bu muhtarlık binası ve iletişim merkezlerini açtık. Bana 800 muhtarla ayrı ayrı görüşme yapılan bir araştırma raporunu sundular. Tabi beni ilgilendiren kısım Çukurova’daki 27 mahallenin muhtarlarıyla ilgili olan kısımdı. Muhtarlara, “Belediye Başkanınızdan memnun musunuz?” diye sormuşlar. Sonuç, “Soner Çetin’den çok memnunuz” olarak çıkmış. 27 mahalle muhtarının 27’si de ‘Memnunuz, Allah razı olsun’ demiş. Ben bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Köylere modern muhtarlık ve iletişim merkezi
Yayınlanma :
18.10.2017 17:04
Güncelleme :
18.10.2017 17:04


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: