HAYDAR ŞENGÜL
İki genç girişimci Cüneyt Semirli ve Sadık Buğa ortaklığında açılan Hasır Künefe Adanalıların hizmetine girdi. Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı Kayabey Apartmanı Altı: No: 85 Seyhan adresinde Adanalıların damak tadına hitap eden Hasır Künefe kendilerine has konseptiyle farklı tatları halka sunuyorlar. Sadık Buğa özel sektörden ayrılıp farklı bir arayış içinde Gaziantep'teki arkadaşının ziyaretinde tanıştığı ve esinlendiği bu lezzetle sektöre adım attı. Sektörün çok zevkli olduğunun altını çizen Buğa ilk kez bu kadar bir işi severek ve zevkle yaptığını belirtiyor.
DOĞAL ÜRÜNLER KULLANILIYOR
"2,5 yıldır bu işin eğitimini aldıktan sonra şuan iyi bir tatlı ustası olarak Adanalıların damak tadına hitap etmekten son derece memnunum" diyen Buğa, "Kullandığımız ürünlerimizin tamamı doğal ürünler, katkı malzemesi olmadan Gaziantep yöresi ve Urfa'dan getirttiğimiz ürünlerimizi kullanıyoruz." şeklinde konuştu.
HASIR BURGER'İ KAÇIRMAYIN
Sadık Buğa, "Meyveli, kaymaklı, fıstıklı, ve peynirli bir tepside hepsi bir arada kendimize ait bu konsepti Urfa'nın sade yağını sahan kaymağı, fıstık bozbir, ürününü kullanıyoruz. Glikoz kullanmıyoruz spesiyal ürünümüz Hasır Burger Künefenin yapılışı basit oluşu kadar da hafif bir yiyecek oluşu herkes tarafından isteniliyor. Altta kadayıf üstüne dondurma meyve çilek muz fıstık ezmesi ve tekrar kadayıf ile sunuma hazır hale geliyor. Size de sadece afiyetle yemek kalıyor." dedi
DİYABET HASTALARINA ÖZEL TATLI
Diyabet hastaları içinde özel tatlılar yaptıklarını anlatan Sadık Buğa, "Gaziantep baklava, dolama, şöbiyet, midye baklava, burma kadayıf, Hasır Kadayıf, ve fıstıklı kadayıf , süt ve diğer içecek çeşitleri ile kuru yemiş meyve çeşitleri ile yapılan sunum tam bir görsel şova dönüşüyor" diye konuştu.
USTALIĞI HERKESİ ETKİLİYOR
Sadık usta ile birlikte yapılışını izlerken nasıl bir keyif aldığını izledim birde sunumu var ki sanki bir mimar edasıyla süslemesi beni açıkçası etkiledi lezzeti ise muhteşem sanırım bu işi sevmesinden kaynaklanıyor severek yapılan işin sonu ise böylesine lezzetli ürünler çıkmasına sebep oluyor çok farklı yerlerden lezzetlerini tatmaya gelen misafirleri olduğunu özellikle Adana'nın tanınan isimlerinin sürekli lezzetlerini tatmaya geldiklerini ifade ediyor, 'Lezzetlerimizi tadan zaten vazgeçmiyor' diyor
İki genç girişimci Cüneyt Semirli ve Sadık Buğa ortaklığında açılan Hasır Künefe Adanalıların hizmetine girdi. Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı Kayabey Apartmanı Altı: No: 85 Seyhan adresinde Adanalıların damak tadına hitap eden Hasır Künefe kendilerine has konseptiyle farklı tatları halka sunuyorlar. Sadık Buğa özel sektörden ayrılıp farklı bir arayış içinde Gaziantep'teki arkadaşının ziyaretinde tanıştığı ve esinlendiği bu lezzetle sektöre adım attı. Sektörün çok zevkli olduğunun altını çizen Buğa ilk kez bu kadar bir işi severek ve zevkle yaptığını belirtiyor.
DOĞAL ÜRÜNLER KULLANILIYOR
"2,5 yıldır bu işin eğitimini aldıktan sonra şuan iyi bir tatlı ustası olarak Adanalıların damak tadına hitap etmekten son derece memnunum" diyen Buğa, "Kullandığımız ürünlerimizin tamamı doğal ürünler, katkı malzemesi olmadan Gaziantep yöresi ve Urfa'dan getirttiğimiz ürünlerimizi kullanıyoruz." şeklinde konuştu.
HASIR BURGER'İ KAÇIRMAYIN
Sadık Buğa, "Meyveli, kaymaklı, fıstıklı, ve peynirli bir tepside hepsi bir arada kendimize ait bu konsepti Urfa'nın sade yağını sahan kaymağı, fıstık bozbir, ürününü kullanıyoruz. Glikoz kullanmıyoruz spesiyal ürünümüz Hasır Burger Künefenin yapılışı basit oluşu kadar da hafif bir yiyecek oluşu herkes tarafından isteniliyor. Altta kadayıf üstüne dondurma meyve çilek muz fıstık ezmesi ve tekrar kadayıf ile sunuma hazır hale geliyor. Size de sadece afiyetle yemek kalıyor." dedi
DİYABET HASTALARINA ÖZEL TATLI
Diyabet hastaları içinde özel tatlılar yaptıklarını anlatan Sadık Buğa, "Gaziantep baklava, dolama, şöbiyet, midye baklava, burma kadayıf, Hasır Kadayıf, ve fıstıklı kadayıf , süt ve diğer içecek çeşitleri ile kuru yemiş meyve çeşitleri ile yapılan sunum tam bir görsel şova dönüşüyor" diye konuştu.
USTALIĞI HERKESİ ETKİLİYOR
Sadık usta ile birlikte yapılışını izlerken nasıl bir keyif aldığını izledim birde sunumu var ki sanki bir mimar edasıyla süslemesi beni açıkçası etkiledi lezzeti ise muhteşem sanırım bu işi sevmesinden kaynaklanıyor severek yapılan işin sonu ise böylesine lezzetli ürünler çıkmasına sebep oluyor çok farklı yerlerden lezzetlerini tatmaya gelen misafirleri olduğunu özellikle Adana'nın tanınan isimlerinin sürekli lezzetlerini tatmaya geldiklerini ifade ediyor, 'Lezzetlerimizi tadan zaten vazgeçmiyor' diyor