HAYDAR ŞENGÜL
Izgara köftenin lezzetle buluştuğu ve vatandaşların damak tadına hitap eden meşhur köftecisi Köfteci Bomba işletmecileri Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, Adanalıları bu Lezzetleri tatmaya bekliyor.
Kendilerine has ızgara köfteleriyle Adanalıların damak tadına hitap ettiklerini söyleyen Eyüp ve Beşir Kardeşler, "Bu tat için tam 46 yıldır kaliteden ve hijyenden taviz vermedik" diye düşüncelerini dile getirdiler.
ADIMIZI TÜRKİYE'YE DUYURDUK
Değişmeyen lezzet Köfteci Bomba'da her zaman kaliteye önem verdiklerini belirten Akan Kardeşler, "Bugünlere gelmemizdeki en büyük neden kaliteden taviz vermememizdir. Köfteci Bomba olarak adımızı tüm Türkiye'ye duyurmanın gururunu yaşamaktayız. Bizlerde bu kaliteyi düşürmeden en üst standartlarda tutarak, bugünlere geldik bizlere inanan ve güvenen müşterilerimize lezzetimizi muhafaza ederek, Adana’nın meşhur köftecisi unvanını aldık. Bunu korumaya devam ediyoruz." diye konuştu
İŞİMİZE SEVGİMİZİ KATIYORUZ
Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, “Tüm başarımızın ardında kullanılan malzemelerden tutun işlemeye kadar süren süreçte hep etkendir. Köftede etin kıyılmasından tutun yapılışına kadar devam eden işlem geliyor. Bu sürece sevgimizi de katıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Sonrasında lezzet kendiliğinden geliyor zaten.” diye konuştular. Eyüp ve Beşir kardeşler, çalışmalarında lezzet, hijyen ve kaliteden asla ödün vermediklerini ifade ettiler.
YARIM ASIRDIR ADANALILARLA
Akan Kardeşler, "46 yıl önce başlayan maceramız değerli müşterilerimizin sayesinde bugünlere geldik. İlk işe başladığımız, Gazipaşa Bulvarı Mado önünde o zamanlar orada bir inşaat vardı. Bizler kırmızı bir pikapta yapıyorduk. Köftelerimizi o gün başlayan maceramız yarım asır yıl sonra halkla beraber olmaktan mutluyuz. Bugün ise geldiğimiz nokta Adanalılar sayesinde Adana’nın en meşhur köftecisi olmamızı sağladınız." şeklinde konuştular.
SÜT DANASI ETİ KULLANIYORUZ
Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, Köfteci Bomba’da kullanılan etlerin süt danasından alındığını belirterek, kesinlikle kuyruk yağı kullanılmadığının altını çizdiler. Kullanılan iç malzemelerin yani baharat çeşitlerinin doğal olanları ve özel kendi baharat karışımı ile öncelikle etin bir gün dolapta bekletip sonra köfte haline getirildiğini söyleyen Eyüp ve Beşir kardeşler yaptıkları köftenin tamamen sağlıklı ve sıhhî olduğunu özellikle belirterek, “Herkesin damak tadına uygun köftelerimiz ile hizmet veriyoruz.” dediler.
KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ
Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, “Adana ve Tarsus, Mersin, Ceyhan’dan gelen o kadar çok müşterilerimiz var ki bu bizi son derece mutlu ediyor. Bu bizim işimize, lezzetimize ve kalitemize ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Yıllardır yaptığımız sadece lezzetimize lezzet katmak oldu. Ev hanımlarına buradan tavsiyem etleri aldıkları yeri tanımalı ve güvenilir olmalı aldıkları eti ilk önce dinlendirecekler daha sonraki, aşamada köftenin harcını yani baharatlarını ekleyecekler. Baharatın bile çok büyük etkisi var aldıkları baharatların da doğal olmasına dikkat etmeliler, görecekler ne kadar lezzetli bir köfte olduğunu” diye düşüncelerini dile getirdiler.
Evlere de servis yapan Köfteci Bomba, Sümer mahallesi Kuzey Kıyıboyu Caddesi üzeri No:46/adresinde damak tadına önem veren müşterilerini bekliyor.
Izgara köftenin lezzetle buluştuğu ve vatandaşların damak tadına hitap eden meşhur köftecisi Köfteci Bomba işletmecileri Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, Adanalıları bu Lezzetleri tatmaya bekliyor.
Kendilerine has ızgara köfteleriyle Adanalıların damak tadına hitap ettiklerini söyleyen Eyüp ve Beşir Kardeşler, "Bu tat için tam 46 yıldır kaliteden ve hijyenden taviz vermedik" diye düşüncelerini dile getirdiler.
ADIMIZI TÜRKİYE'YE DUYURDUK
Değişmeyen lezzet Köfteci Bomba'da her zaman kaliteye önem verdiklerini belirten Akan Kardeşler, "Bugünlere gelmemizdeki en büyük neden kaliteden taviz vermememizdir. Köfteci Bomba olarak adımızı tüm Türkiye'ye duyurmanın gururunu yaşamaktayız. Bizlerde bu kaliteyi düşürmeden en üst standartlarda tutarak, bugünlere geldik bizlere inanan ve güvenen müşterilerimize lezzetimizi muhafaza ederek, Adana’nın meşhur köftecisi unvanını aldık. Bunu korumaya devam ediyoruz." diye konuştu
İŞİMİZE SEVGİMİZİ KATIYORUZ
Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, “Tüm başarımızın ardında kullanılan malzemelerden tutun işlemeye kadar süren süreçte hep etkendir. Köftede etin kıyılmasından tutun yapılışına kadar devam eden işlem geliyor. Bu sürece sevgimizi de katıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Sonrasında lezzet kendiliğinden geliyor zaten.” diye konuştular. Eyüp ve Beşir kardeşler, çalışmalarında lezzet, hijyen ve kaliteden asla ödün vermediklerini ifade ettiler.
YARIM ASIRDIR ADANALILARLA
Akan Kardeşler, "46 yıl önce başlayan maceramız değerli müşterilerimizin sayesinde bugünlere geldik. İlk işe başladığımız, Gazipaşa Bulvarı Mado önünde o zamanlar orada bir inşaat vardı. Bizler kırmızı bir pikapta yapıyorduk. Köftelerimizi o gün başlayan maceramız yarım asır yıl sonra halkla beraber olmaktan mutluyuz. Bugün ise geldiğimiz nokta Adanalılar sayesinde Adana’nın en meşhur köftecisi olmamızı sağladınız." şeklinde konuştular.
SÜT DANASI ETİ KULLANIYORUZ
Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, Köfteci Bomba’da kullanılan etlerin süt danasından alındığını belirterek, kesinlikle kuyruk yağı kullanılmadığının altını çizdiler. Kullanılan iç malzemelerin yani baharat çeşitlerinin doğal olanları ve özel kendi baharat karışımı ile öncelikle etin bir gün dolapta bekletip sonra köfte haline getirildiğini söyleyen Eyüp ve Beşir kardeşler yaptıkları köftenin tamamen sağlıklı ve sıhhî olduğunu özellikle belirterek, “Herkesin damak tadına uygun köftelerimiz ile hizmet veriyoruz.” dediler.
KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ
Eyüp ve Beşir Akan kardeşler, “Adana ve Tarsus, Mersin, Ceyhan’dan gelen o kadar çok müşterilerimiz var ki bu bizi son derece mutlu ediyor. Bu bizim işimize, lezzetimize ve kalitemize ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Yıllardır yaptığımız sadece lezzetimize lezzet katmak oldu. Ev hanımlarına buradan tavsiyem etleri aldıkları yeri tanımalı ve güvenilir olmalı aldıkları eti ilk önce dinlendirecekler daha sonraki, aşamada köftenin harcını yani baharatlarını ekleyecekler. Baharatın bile çok büyük etkisi var aldıkları baharatların da doğal olmasına dikkat etmeliler, görecekler ne kadar lezzetli bir köfte olduğunu” diye düşüncelerini dile getirdiler.
Evlere de servis yapan Köfteci Bomba, Sümer mahallesi Kuzey Kıyıboyu Caddesi üzeri No:46/adresinde damak tadına önem veren müşterilerini bekliyor.