Haydar ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)
Adana da lezzet tutkunlarının ilk aklına gelen mekanlarından biri Meşhur Kuruköprü Kanatçısı. Kendine has özel soslu kanatlarının lezzeti ile bir numara olan Kuruköprü Kanatçısı’nın genç işletmecisi Selçuk Başözdemir, “Her şeyden önemlisi işimize sevgimizi katarak enfes lezzetler ortaya çıkarıyoruz” dedi.
Adana’nın ilk kanatçılarından Meşhur Kuruköprü Kanatçısı, 35 yıllık mesleki geçmişleri ile 4 yıldır Hurmalı Mahallesi İstiklal Caddesi Meydan Çocuk Hastanesi karşısında lezzet tutkunlarına hizmet veriyor. İşletme sahibi genç girişimci Selçuk Başözdemir, en kaliteli, en lezzetli ürünleri müşterilerine sunmak için çalıştıklarını söyledi.
‘LEZZET, DOĞRU MALZEME İLE ORTAYA ÇIKAR’
Doğru lezzet için malzeme seçiminde titiz davrandıklarını ifade eden Başözdemir, “Müşterilerimizden aldığımız övgüler bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Malzeme seçiminde titizlik vazgeçilmezimiz. Çünkü doğru lezzet, doğru malzeme ile ortaya çıkar. Yaptığımız işi önce kendimiz beğeniyoruz. Önceliklerimiz arasında müşteri memnuniyeti gelir, rekabet bizim alanımıza girmiyor. Biz farklı damak tadlarına da saygılıyız. Tüm bunlar için bir ticari kaygı taşımıyoruz, çünkü biz yaptıklarımızı paylaşmaktan mutlu oluyoruz En önemlisi işimize sevgimizi katıyoruz” dedi.
Sürekli kendilerini yenilediklerini ve yeni tadlar aradıklarını belirten Meşhur Kuruköprü Kanatçısı’nın genç girişimcisi Selçuk Başözdemir, gıda güvenliğine çok dikkat ettiklerini belirterek şunları söyledi:
‘ARANAN BİR LEZZET ADRESİYİZ’
“Gıda güvenliği, hijyen ve kalite benim önceliğim. İnsan sağlığı ve beslenmesine dikkat ederek özel menüler hazırlıyorum. Kullandığım malzemeleri özellikle bizzat kendim seçerek alıyorum. En büyük mutluluğum gelen misafirlerin memnun ayrılmaları ve aranan bir lezzet adresi olmamızdır."
Meslekte 35 yıllık geçmişleri olduğuna dikkat çeken Başözdemir, iş yerinde kendine has özel soslu kanatlarının lezzeti ile kısa zamanda bu işte bir numara olmayı başardıklarını söyledi. “Kendim yemediğim hiç bir ürünü kullanmıyorum” diyen Başözdemir, zengin ızgara ve menü çeşitleri ile damak zevklerine hitap ettiklerini ifade ederek şunları dedi:
‘SIR GİBİ SAKLADIĞIMIZ SOSUMUZLA ENFES LEZZETLER YARATIYORUZ’
“Özellikle tavuk ağırlıklı olan menümüzde özenle sır gibi sakladığımız sosumuzla enfes lezzetler ortaya çıkarıyoruz. Adana’da lezzet tutkunlarının ilk akla gelen adreslerinden biriyiz. Yılların vermiş olduğu tecrübe ile kaliteden ödün vermeden işimizi severek yapmamız başarımızdaki en büyük etken. Hijyen, lezzet ve kalite bizim için çok önemli. Tavuk kanadından son derece leziz ürünlerin farklı sunumlarının yanı sıra zengin ızgara ve menü çeşitlerimizle tüm damak zevklerine hitap ediyoruz. Başlıca ürünlerimiz, karışık tavuk, kanat ızgara, sarma, kelebek, kemikli tavuk, kemiksiz tavuk, karışık porsiyon, sarma kuşbaşı , tavuk göğüs, Adana Kebap, Kanatçı baba tereyağlı servis, tereyağlı bonfile servis , patlıcan kebap, uzay dürüm ve Adana dürümü sizlerin damak tadlarına sunuyoruz. Ayrıca ev hanımlarını da evde duman derdinden kurtarmış oluyoruz.”
ADANA(GÜNAYDIN)
Adana da lezzet tutkunlarının ilk aklına gelen mekanlarından biri Meşhur Kuruköprü Kanatçısı. Kendine has özel soslu kanatlarının lezzeti ile bir numara olan Kuruköprü Kanatçısı’nın genç işletmecisi Selçuk Başözdemir, “Her şeyden önemlisi işimize sevgimizi katarak enfes lezzetler ortaya çıkarıyoruz” dedi.
Adana’nın ilk kanatçılarından Meşhur Kuruköprü Kanatçısı, 35 yıllık mesleki geçmişleri ile 4 yıldır Hurmalı Mahallesi İstiklal Caddesi Meydan Çocuk Hastanesi karşısında lezzet tutkunlarına hizmet veriyor. İşletme sahibi genç girişimci Selçuk Başözdemir, en kaliteli, en lezzetli ürünleri müşterilerine sunmak için çalıştıklarını söyledi.
‘LEZZET, DOĞRU MALZEME İLE ORTAYA ÇIKAR’
Doğru lezzet için malzeme seçiminde titiz davrandıklarını ifade eden Başözdemir, “Müşterilerimizden aldığımız övgüler bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Malzeme seçiminde titizlik vazgeçilmezimiz. Çünkü doğru lezzet, doğru malzeme ile ortaya çıkar. Yaptığımız işi önce kendimiz beğeniyoruz. Önceliklerimiz arasında müşteri memnuniyeti gelir, rekabet bizim alanımıza girmiyor. Biz farklı damak tadlarına da saygılıyız. Tüm bunlar için bir ticari kaygı taşımıyoruz, çünkü biz yaptıklarımızı paylaşmaktan mutlu oluyoruz En önemlisi işimize sevgimizi katıyoruz” dedi.
Sürekli kendilerini yenilediklerini ve yeni tadlar aradıklarını belirten Meşhur Kuruköprü Kanatçısı’nın genç girişimcisi Selçuk Başözdemir, gıda güvenliğine çok dikkat ettiklerini belirterek şunları söyledi:
‘ARANAN BİR LEZZET ADRESİYİZ’
“Gıda güvenliği, hijyen ve kalite benim önceliğim. İnsan sağlığı ve beslenmesine dikkat ederek özel menüler hazırlıyorum. Kullandığım malzemeleri özellikle bizzat kendim seçerek alıyorum. En büyük mutluluğum gelen misafirlerin memnun ayrılmaları ve aranan bir lezzet adresi olmamızdır."
Meslekte 35 yıllık geçmişleri olduğuna dikkat çeken Başözdemir, iş yerinde kendine has özel soslu kanatlarının lezzeti ile kısa zamanda bu işte bir numara olmayı başardıklarını söyledi. “Kendim yemediğim hiç bir ürünü kullanmıyorum” diyen Başözdemir, zengin ızgara ve menü çeşitleri ile damak zevklerine hitap ettiklerini ifade ederek şunları dedi:
‘SIR GİBİ SAKLADIĞIMIZ SOSUMUZLA ENFES LEZZETLER YARATIYORUZ’
“Özellikle tavuk ağırlıklı olan menümüzde özenle sır gibi sakladığımız sosumuzla enfes lezzetler ortaya çıkarıyoruz. Adana’da lezzet tutkunlarının ilk akla gelen adreslerinden biriyiz. Yılların vermiş olduğu tecrübe ile kaliteden ödün vermeden işimizi severek yapmamız başarımızdaki en büyük etken. Hijyen, lezzet ve kalite bizim için çok önemli. Tavuk kanadından son derece leziz ürünlerin farklı sunumlarının yanı sıra zengin ızgara ve menü çeşitlerimizle tüm damak zevklerine hitap ediyoruz. Başlıca ürünlerimiz, karışık tavuk, kanat ızgara, sarma, kelebek, kemikli tavuk, kemiksiz tavuk, karışık porsiyon, sarma kuşbaşı , tavuk göğüs, Adana Kebap, Kanatçı baba tereyağlı servis, tereyağlı bonfile servis , patlıcan kebap, uzay dürüm ve Adana dürümü sizlerin damak tadlarına sunuyoruz. Ayrıca ev hanımlarını da evde duman derdinden kurtarmış oluyoruz.”