Gazi Mahallesinde, evinin balkonunda vurulan kadın kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesinede öldü.
Gazi Mahallesi Milet Caddesi üzerinde korsan gösteri sırasında, evinin balkonunda göğsüne kurşun isabet eden bir kadın yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi'nde korsan gösteri yapan bir gruba polis ekibi müdahale etti. Bu sırada, nereden geldiği belli olmayan bir kurşun, evinin balkonunda durmakta olan Pınar Gemsiz adlı kadının göğsüne isabet etti. Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 1 çocuk annesi Gemsiz yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Magandalar yine can aldı!
Yayınlanma :
16.05.2016 09:31
Güncelleme :
16.05.2016 12:55


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: