'Makine bozulunca beyin ameliyatı yarıda kaldı'
Yayınlanma :
04.10.2015 16:32
Güncelleme :
04.10.2015 16:32


Bolu Karaçayır Mahallesi'nde oturan İlhan Yaman her iki bacağındaki güçsüzlük ve yürüme zorluğu şikayeti ile Sağlık Mahallesi'nde bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Beyninde tümor olduğu belirlenen İlhan Yaman, 11 Eylül günü ameliyata alındı. İlhan Yaman'ın saçları kesilerek kafa derisi açılırken, kemik kesme makinesinin bozulması nedeniyle ameliyat sonlandırılarak, kafa derisi dikildi. Ameliyathanenin önünde bekleyen yakınlarına, "Hastaya narkoz verildi, kafa derisi açıldı. Ancak kafatasını keseceğimiz zaman bir aksilikle karşılaştık. Kemik kesme makinesi çalışmadı" denildi.
Ameliyatı gerçekleştirecek olan Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. M.N.D. ameliyathanedeki şartlar nedeniyle ameliyatı gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Ailesi, taburcu edilmek istenen İlhan Yaman'ı tartışmaların ardından 5 gün sonra Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi'ne götürdü.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İlhan Yaman burada ameliyat olduktan sonra gerekli tedavilerinin ardından evine döndü. İlhan Yaman'ın ailesi Bolu'da bulunan özel hastane hakkında Bolu Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü de ailenin şikayeti sonrası soruşturma başlattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: