ADANA (GÜNAYDIN) – Adana’nın tanınmış ailelerinden Ahmet Yıldız, gönlünü kaptırdığı Çağlayan Yıldız ile dünya evine girdi.
Uluçay müzikholdeki muhteşem düğünde, gelinin ve damadın ailesi örnek bir misafirperverlik göstererek, konukları kapıda tek tek karşıladı.
Düğüne Uçar ailesi başta olmak üzere, Ayazlar Et sahibi Şehmus Ayaz ve ailesi, Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ve ailesi, Doruk Oteli sahibi Ahmet Doruk ve ailesi, galerici Murat Gürbüz ve ailesi, galerici Aziz Aslan ve ailesi, işadamı İskender Karagiydiren ve ailesi, iş adamı Ercüment Yüksel ve ailesi, iş adamı Ali Aksoy ve ailesi, iş adamı Halim Şimşek ve ailesi, avukatlar Davut Dağ, Feyzi Dursuneli ve Ahmet Kaya ile Adana’nın tanınmış simaları katıldı.
Düğünde bol bol oynayarak pisten inmeyen genç çiftleri, akrabaları ve dostları da yalnız bırakmadı.
Genç damat Ahmet Yıldız ile gönlünü kaptırdığı Çağlayan Yıldız, masaları tek tek dolaşarak, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün davetlilerde hoş bir sada bıraktı.
Yorumlar
Kalan Karakter: