Murat Özdemir: Acun Ilıcalı'dan ve herkesten özür dilerim
MasterChef yarışmasıyla tanınan ve Bahtiyar adlı papağanı işkence yaparak öldüren Murat Özdemir, başta Acun Ilıcalı olmak üzere herkesten özür diledi.
Yayınlanma :
18.03.2019 14:12
Güncelleme :
18.03.2019 14:12
Özdemir, "3 senedir bakmakta olduğum papağanla ilgili bir video çektim ve kötü sonuçlar doğdu. Bundan dolayı herkesten, bütün hayvan haklarından, papağanımdan, bütün insanlardan hatta Acun Ilıcalı abiden çok çok özür diliyorum. Lüften özrümü kabul edin" diye konuştu.
Özdemir, papağanına uyguladığı şikayetlerin ardından gözaltına alınmış, daha sonra Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti.
Özdemir'in TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı "Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma" diyerek tehdit ettiği ortaya çıkmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: