MEB Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, Millî Eğitim Bakanlığının girişimleri sonucu, Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünün 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmen ve ailelerinin Devlet Demiryolları ile yapacakları yolculuklarında bilet ücretlerinde indirim uygulanmasının başlatıldığını bildirildi. Açıklamada, bu kapsamda, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlamalara katkı sağlamak amacıyla, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullar ile Bakanlık tarafından onaylanmış özel okullar ve yüksek eğitim kurumlarında hizmet veren tüm öğretmenlere anahat ve Yüksek Hızlı Trenlerde geçerli olmak üzere 24-30 Kasım'da 1 hafta süre ile tam bilet ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacağı kaydedildi.
Öğretmenlere müjde
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve Yüksek Hızlı Trenlerden yüzde elli indirimle bilet alabileceğini bildirdi.
Yayınlanma :
08.11.2016 11:02
Güncelleme :
08.11.2016 11:02
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: