Okulu kitap bahçesine çevirdiler
Okul Müdürü Ali Küçükaydın, etkinliği düzenleyen görsel sanatlar öğretmeni Kadir Yaz başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
Yayınlanma :
30.03.2019 09:54
Güncelleme :
30.03.2019 09:54


ADANA (GÜNAYDIN) – Türk Kütüphaneciler Derneği'nin ‘81 ilde kitap okuyoruz’ etkinliği ses getirdi. 55. Kütüphane Haftası Adana'da da güzel bir etkinlikle kutlandı. Recep Birsin Özen ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, bu yıl 8. kez gerçekleştirilen "81 ilde kitap okuyoruz" etkinliğine tüm paydaşların katılımıyla destek verdi.
Okuldaki tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin kitaplarını alarak, büyük bir keyifle okul bahçesinde kitap okumaları çevre apartmanlardaki vatandaşların da dikkatini çekti.
81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 30 dakika kitap okuma etkinliği 12.30 ile 13.00 saatleri arasında okul bahçesinde gerçekleştirildi. Okul bahçesi okulun açılışından bu yana hiç bu kadar sessiz olmadı. O otuz dakika sinek uçsa işitilecekti. Öğrenciler çok memnun kaldı.
Okul Müdürü Ali Küçükaydın, etkinliği düzenleyen görsel sanatlar öğretmeni Kadir Yaz başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
Türkiye'de 25–31 Mart tarihleri arasında yapılacak olan kutlamaların bu yılki temasının "Değişen toplum, dönüşen kütüphaneler", sloganının da "Okumak değiştirir" olduğunu belirten Okul Müdürü Ali Küçükaydın, kitap kurdu öğretmenleri ve öğrencilerini kutladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: