AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, '3 dönem kuralı' nedeniyle 7 Haziran'da uzak kaldığı TBMM'ye yeniden girerken, seçim bölgesi Adana'da milletvekili sayısını da 5'ten 6'ya çıkardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile tanınan, önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanı da olan Ömer Çelik, partisinin aday listesinde 1'inci sırasında yer aldı. Seçim arifesinde genel merkezdeki çalışma yoğunluğu nedeniyle Adana'ya çok sık gidemese de, her gidişinde çok yoğun bir program uyguladı. Pazar günü oyunu kullanacağı saat de önemli telefon görüşmeleri nedeniyle 3 kez değişen Çelik, saat 14.30'da kentten ayrılıp Ankara'ya gitti. Seçim sonuçları açıklandığında da garanti olan vekilliği ile 147 gün sonra yeniden TBMM'ye girmiş oldu.
Ömer Çelik, milletvekili sayısını 5’ten 6’ya çıkardı
Yayınlanma :
02.11.2015 11:06
Güncelleme :
02.11.2015 11:06


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: