HAYDAR ŞENGÜL
Geçtiğimiz hafta Törenle MHP’ye geçen Yusuf Özçelik, MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimlerde MHP’nin başarısı için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Özçelik, “Adana hak ettiği başarıyı ve hizmeti alacaktır” dedi.
Seyhan Belediye MHP Meclis üyesi Aday adayı olan Yusuf Özçelik, MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek Adana’daki çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Adana’nın 31 Mart seçimlerinde başarı olması için var güçleri ile çalışacaklarını ifade eden Özçelik, “Zafer Milliyetçi Hareket Partisinin olacaktır” dedi. MHP’den Seyhan Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olan Özçelik, “Adana’ya Milliyetçi Hareket Partisi Çatısı altında hizmet etmek benim için bir onurdur. Ailem dostlarım ve Adana için bende varım” diye konuştu
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, “İnşallah güzel ve başarılı çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum.” sözleriyle çalışmalarında başarılar dilerken, “Sadede Adana’ya değil Türkiye genelinde halkımıza hizmet etmek ve katkı koymak için çalışmalıyız. Rabbim yolumuzu açık etsin inşallah” şeklinde konuştu. Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Özçelik, Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti
Yayınlanma :
20.12.2018 17:38
Güncelleme :
20.12.2018 17:38