Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin, Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Derneği’ni ziyaret etti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Vali Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, dernekteki çok özel insanlar ve aileleriyle de çok mutlu ve güzel bir gün geçirdi.
Dernekte çeşitli mesleki uğraşlar içerisinde olan özel insanlarla tek tek ilgilenip, sorunlarını dinleyen Vali Demirtaş, çözüm önerilerinde de bulundu.
Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sabiha Taciser Derici ile görüşen Vali Demirtaş, derneğin çok önemli bir misyon yüklendiğini, saygın bir uğraş içerisinde olduğunu belirterek, çalışma alanlarını daha da genişleterek, dernek hizmet
binasının eksiklerinin tamamlanacağını dile getirdi.
Dernekte iş ve meslek edinen özel insanlardan galoş yapmayı öğrenen Vali Demirtaş, birlikte çok keyifli anlar yaşadı. Adana Valisi’nin eşi Beyhan Demirtaş ise, gençler ve ailelerine özel bir ilgi ve sevgiyle yaklaşarak, herkese büyük bir aile olduklarını hissettirdi.
Dernek Başkanı Sabiha Taciser Derici ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz ve eşi Beyhan Demirtaş ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Gençlerimize ve ailelerine özel
bir ilgi ve sevgiyle yaklaşarak bizlere çok büyük bir mutluluk yaşattılar. Ziyaret nedeniyle adeta bayram coşkusu yaşadık. Sayın Valimize ve beraberindekilere sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.
Özel insanlarla özel bir gün
Yayınlanma :
11.12.2018 14:47
Güncelleme :
11.12.2018 14:47