Cenker ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)-Başarılı televizyon program sunucusu Özkan Cabbar, gazetemize yaptığı ziyarette Koza TV’de yapacağı yeni programı ‘Kent ve Yaşam’ ile ilgili bilgi vererek bugün yayında olacağının müjdesini verdi .
Özkan Cabbar, ‘Kent ve Yaşam’ programı ile güncel sorunları gündeme taşıyacak. Programında Adana ile ilgili sorunları ele alacağını belirten Cabbar, Adana’nın başarılı isimlerini programına konuk edeceğini söyledi. Değişik konu ve konuklarla ülkenin dört bir yanında çekimler yaparak ilginç konuları gündeme taşıyacaklarını ifade eden Cabbar, programlarında gençlere de önemli yer ayıracağını belirtti.
“Gençlerimize örnek olmamız gerekiyor” diyen Cabbar, “Gençler ülkemiz ve bizim için çok önemli değerimizdir. Gençlerimize izleyecekleri güzel programlarla hitap edecek olmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle bizler, yaptığımız program ile gençlerimize ve kadınlarımıza örnek olmak istiyoruz” dedi.
‘Kent ve Yaşam’ ile hem eğleneceklerini hem de solan umutları yeşerteceklerine dikkat çeken Cabbar, sözlerine şöyle devam etti:
“Programlarımızda, alanında başarı elde etmiş iş insanlarımızın hayatlarını ekranlara taşımak istiyoruz. Bu hayat hikayelerinin örnek olması temel hedefimiz. Bu nedenle çok farklı ve ilgi çeken bir formata sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Yapacağımız programla başarıyı hedefleyen insan sayısını arttırmayı umut ediyoruz. Herkesi Kent ve Yaşam programını izlemeye davet ediyorum.”
Yorumlar
Kalan Karakter: