Palu ailesinin hayatı korku film oluyor
Yönetmen Emin Alper, Türkiye'de gündem olan Palu ailesi üzerine bir korku filmi yapmak istediğini açıkladı.
Yayınlanma :
22.04.2019 13:35
Güncelleme :
22.04.2019 13:35


Son filmi Kız Kardeşler ile 38. İstanbul Film Festival'nin Ulusal Yarışma bölümünde Altın Lale ödülünü kazanan yönetmen Emin Alper, sunucu Müge Anlı'nın programına katılan Palu ailesiyle ilgili projesi olduğunu dile getirdi.
Bir seyircinin "Korku filmi çekseniz ne kadar güzel olurdu" sözlerine Alper, "Bir projem var. Palu ailesini korku filmi yapacağım" yanıtını verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: