Polis, sulama kanallarında yüzenleri havuzla buluşturdu
Yayınlanma :
15.07.2021 11:53
Güncelleme :
15.07.2021 11:53


İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, sulama kanallarında boğulmaların önüne geçebilmek için kent genelinde denetim gerçekleştirdi.
Ekipler, merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı'nda yaptığı uygulamada, sulama kanalında yüzen çocuk ve gençleri uyarıp sudan çıkardı.
Çocuk ve gençlere her yıl sulama kanallarında çok sayıda kişinin boğulduğunu anlatan polis, "Boğulanların hepsi de 'yüzmeyi çok iyi biliyorum' diyenler. Bundan sonra kanallarda yüzmeyeceğinize dair söz verirseniz sizleri havuza götüreceğiz. Bundan sonra bizim götürdüğümüz havuzdan ücretsiz yararlanacaksınız." dedi.
Bunun üzerine çocuk ve gençler, kanalda yüzmeyecekleri sözünü verdikten sonra ekip araçlarıyla yüzme havuzuna götürüldü.
Polisin havuza getirdiği gençlerden Ferhat Biterge, "Polis ekipleri bizleri kanalda yüzerken gördü. Onlar bizi uyardıktan sonra havuza getirdi. Bundan sonra kanallar yerine havuzda yüzeceğimize dair polislere söz verdik." dedi.
Havuzda serinleyen gençler, polislere teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: