Pozantı yeni yıla huzurlu girdi
Yayınlanma :
02.01.2020 09:58
Güncelleme :
02.01.2020 09:58


ADANA (GÜNAYDIN) – Adana genelinde olduğu gibi Pozantı ilçesi de yeni yıla huzurla girdi. Özellikle otoban bölgesindeki yoğun denetimler muhtemel trafik kazalarının önüne geçti. Aşırı hızdan kaynaklı trafik kazalarının yoğun yaşandığı yerler gece boyunca denetlendi. Vatandaşlar yeni yılı evlerinde mutlu bir şekilde karşıladı.
Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, yılbaşı gecesinde halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz görev yapan Emniyet, Jandarma, 112 Acil Servis, Hastane, İtfaiye ve Karayolları personelini ziyaret ederek kolaylıklar diledi.
Yıla huzurla giren vatandaşlar da gece gündüz demeden halkın huzuru için çalışanlara teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: