Sağlıklı etin adresi Fenerbahçe Kasabı
Et sektörüne ilk adımı 1960 yılında Adana'da atan ve üç kuşaktır devam eden Fenerbahçe Kasabı yenilenen yüzü ile müşterilerin hizmetine devam ediyor.
Yayınlanma :
30.07.2019 08:51
Güncelleme :
30.07.2019 08:51


Et sektörünün zirve isimlerinden Fenerbahçe Kasabı, üç kuşaktır ön planda tuttuğu müşteri memnuniyetini sürdürmenin gururunu yaşıyor. Baba Ömer Kayar'dan görevi devralan Ahmet Kayar, her zaman en kaliteli et ürünlerini en iyi şekilde işleyip müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Babamdan sonra üçüncü kuşak olmak önemli. O misyonu devam ettirmek önemli. Zaten müşteri memnuniyeti bizim olmazsa olmazımızdır" dedi.
İşyerinde büyük bir disiplin içinde çalıştıklarını anlatan Ahmet Kayar, "Et sağlık demektir. Biz de işyerimizde gerekli hijyenik ortamı oluşturuyoruz. Gelen müşteri velinimetimizdir. Onu memnun etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Müşteri dükkanımıza girdikten sonra ona en güzel şekilde ev sahipliği yapmak bizim boynumuzun borcudur." diye konuştu
1960'TAN BU YANA
Et sektörüne ilk adımı 1960 yılında Adana'da attıklarını ve üç kuşaktır bu mesleğe devam ettiklerini anlatan Fenerbahçe Kasabı'nın sahibi Ahmet Kayak, işyerinin yenilenen yüzü ile müşterilerin hizmetine devam ettiklerini söyledi.
Dedesi ile başlayan ve bugün babası Ömer Kayar'dan devraldığı bayrağı en iyi şekilde taşımak arzusunda olduğunu belirten Ahmet Kayar, amaçlarının her zaman, en kaliteli et ürünlerini en iyi şekilde işleyip müşterilerine sunmak olduğunu vurguladı.
MÜŞTERİLERİME KARŞI SORUMLUYUM
Sektörde kendisine güvenen müşterileri hiçbir zaman mahcup etmediğini dile getiren Ömer Kayar, "Onlara karşı sorumluluk hissediyorum. Bize güvenen tüm dostlarımızın güvenlerini boşa çıkartmamak için, bunca yıllık tecrübemiz ile hizmet etmeye devam ediyoruz." dedi
Fenerbahçe Kasabı'nda et ürünlerinin kalitesine önem verdiklerini, bunun neticesinde müşterilere lezzetli et sunduklarını ifade eden Ahmet Kayar, "Kalite bizim için her şeyin önünde. Güler yüzlü personelimiz ile yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.
TAKİP EDEN DEĞİL TAKİP EDİLEN
Ana branşında kırmızı et olan Fenerbahçe Kasabı'nın, ürünlerini özenle beslediği büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan seçtiğini söyleyen Kayar, "Bu tecrübemiz üç kuşaktır devam etmektedir. Müşterinin güvenip aradığı bir işyeri olabilmek için her ürünü aynı titizlikle sunuyoruz. Takip eden değil, takip edilen bir marka olup oluşturduğumuz için yüksek değerlerle et sektörüne kaliteyi katabiliyoruz. Reyonlarımızda sunduğumuz, kendi besimiz olan dana etleri, erkek tosun etinin işlenmiş halidir. Kendi çiftliğimizde beslediğimiz en iyi cins erkek koyunların reyonda isteğe göre seçilip hazırlanmış halidir." şeklinde konuştu.
KOCAVEZİR MAHALLESİ'NDE
Kayar şunları söyledi; "Adana’da 1960 yılından beri et sektöründe yer alan ve eti sanata dönüştüren marka olarak da bilinen Fenerbahçe Kasabı Kocavezir mahallesi Karacaoğlan Caddesi no: 64 Seyhan adresinde yenilenen konsepti ile hizmetinize devam ediyor. Bizler uzun yıllar edinmiş olduğumuz tecrübelerimiz ile gelen her müşterimizin nasıl bir et istediğini bilir ona göre işlem yapıyoruz. Bize güvenen tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Adanalılara sağlıklı ve kaliteli et satışı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz."
KALİTE BİZİM İŞİMİZ
Müşteri memnuniyetinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kayar, "Müşterilerimizin isteğine göre siparişleri hazırlıyoruz. Bir çok restoran ve kebap salonu müşterilerimiz var. Onların isteklerine en iyi cevabı vererek memnuniyetlerini sağlamak bizleri mutlu ediyor. Bizimde Fenerbahçe Et Kasabı olarak arzuladığımız ve tek isteğimiz bizden alış veriş yapan müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Vazgeçemeyeceğimiz tek şey kalitemizdir ve ondan asla taviz vermeyiz. Lezzetli tavuklarımız, el yapımı sucuklarımız ve ayrıca köy yumurtalarımızın lezzetine sizler de varacaksınız." diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: