Şehit polis memurları İsa İpek ve Serdar Kazar’ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na getirildi.
Şehit polis memuru Kazar’ın Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi’nde ailesiyle yaşadığı eve Türk bayrakları asıldı.
Üst düzey emniyet mensupları Kazar’ın evine gelerek ailesine taziyelerini sundu. Bekar olduğu öğrenilen ve 3 sene görev yaptığı Şırnak’tan tayin olduğu Pozantı’da bir senedir görev yapan Kazar’ın annesi Hatun Kazar, fenalaştığı için ambulansa alınarak müdahale edildi.
Adana Başsavcısı Ali Yeldan da cenazelerin bulunduğu adli tıp kurumu morguna geldi. Şehit polisler İsa İpek ve Serdar Kazar’ın cenazeleri yapılacak otopsinin ardından Adana Valiliği’nde yapılacak törenin ardından şehitliğe defnedilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: