Serttaş, ‘Türkiye’nin Mutfağı’nda Akdeniz’i temsil etti
Yayınlanma :
08.04.2022 09:18
Güncelleme :
08.04.2022 09:18


Tüm Restoranlar Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Bilal Serttaş, dünyadaki başarılı yayıncılığı ile ekranların sevilen kanallarından biri olan TRT 1’de 81 şehrin yöresel yemeklerinin hazırlandığı ve yarıştığı ‘Türkiye’nin Mutfağı’ programına konuk oldu.
Sunuculuğunu şef Ramazan Bingöl'ün yaptığı Türkiye'nin Mutfağı programı, Pazartesi günü saat 12.45'te ekranlara geldi ve seyircilerden büyük ilgi gördü. Gastronomi hayranları bu programla hangi bölgede hangi yemeklerin yapıldığını da öğrenmiş oldu.
Tüm Restoranlar Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Bilal Serttaş, “Türkiye’nin 81 kentinin lezzetleri ve unutulmaya yüz tutmuş yemeklerinin yarıştığı Türkiye’nin Mutfağı programında yedi bölge ve yedi jüri vardı. Her jüri kenti bölgesini temsil etti. Ben de Akdeniz Bölgesi’ndeki 8 kentimizi başarıyla temsil ettim.” dedi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: