Sevenleri Tahsin Yıldırım’ı unutmadı
Yayınlanma :
01.04.2022 09:51
Güncelleme :
01.04.2022 09:51


Güney Eğitim Vakfı’nın kurucularından Adanalı saygın işadamı Tahsin Yıldırım ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında törenle anıldı.
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Dost Meclisi” toplantısıyla dostlarını unutmayan yardımsever işadamı Tahsin Yıldırım’ı ölüm yıldönümünde de dostları unutmadı.
Yüreğir Ali Hocalı Mezarlığı’ndaki anmaya Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Ergül Halisçelik, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Vekili Mustafa Özke, ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer ve Güney Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Kemal Filazi ile gazeteci dostları, arkadaşları ve ailesi katıldı.
Anma töreninde Kur’an okuyarak dualar eden Ferit Karyelioğlu, işadamı Tahsin Yıldırım’ın yaşadığı sürece hep yardımseverliğiyle ön planda olduğunu anlattı.
Geçen yıl 31 Mart’ta hayatını kaybeden Tahsin Yıldırım’ın ailesi de anma törenine katılanlara teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: