Sezer: Gazeteciler demokrasinin temel taşı
Yayınlanma :
12.01.2021 09:45
Güncelleme :
12.01.2021 09:45


ADANA(GÜNAYDIN)
Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Gazeteciler demokrasinin temel taşıdır” dedi.
Eğitim Bir - Sen ve Memur- Sen Adana İl Başkanı Sezer, gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazetecilerin gününü kutladı. Sezer, gazetecilerin milletin sesi olduğunu söyledi. Basının günlük hayatın vazgeçilmez bir ögesi olduğunu ifade eden Sezer, gücünü kamuoyundan alan gazetecilerin hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli rolü olduğuna dikkat çekerek, “Basın mensupları demokrasinin dayanağı, temel taşıdır. Yaşanılan sıkıntıların gölgesinde de olsa halkı bilinçlendirmek, kamuoyunu aydınlatmak için zor şartlarda çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: