Şimşek telafi peşinde
Geçtiğimiz hafta Kayserispor’a puan kaptıran Adana Demirspor, ligde ikinci sırada bulunan Konyaspor ile karşılaşacak.
Yayınlanma :
18.01.2022 11:38
Güncelleme :
18.01.2022 11:38


Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında bugün deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor hedefini 3 puan olarak belirledi.
Medaş Konya Büyükşehir Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Selahattin Altay yapacak.
Geçtiğimiz hafta sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, 34 puanla 5. Sırada bulunurken, Konyaspor ise 39 puanla 2. Sırada yer alıyor. Mavi-Lacivertli futbolcular Kayseri maçında kaybedilen puanı Konyaspor maçında telafi edeceklerini belirterek, “Heidefimiz Konyaspor maçından 3 puanla ayrılmaktır” diye konuştular.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: