Kayseri’de Mehmet Arın otomobilinin yedek lastiğini şişirirken patlama oldu. Olayda Menmet Arın'ın babası Abdullah Arın yaralandı.
Olay, Kocasinan ilçesi Eskisanayi mahallesi Osmankavuncu bulvarı üzerinde meydana geldi. Otel işletmecisi 35 yaşındaki Mehmet Arın, otomobilinin yedek lastiğini patlak olup olmadığını kontrol etmek için şişirmeye başladı. Şişen lastik, bir anda patladı. Patlama sırasında otel önünde oturan Mehmet Arın'ın babası 75 yaşındaki Abdullah Arın vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Park halindeki otomobil ile çöp konteyneri de hasar gördü. Mehmet Arın'ın, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüğü babası burada tedaviye alındı.
Şişirdiği otomobil lastiği patladı, babası yaralandı
Mehmet Arın otomobilinin yedek lastiğini şişirirken patlama oldu. Olayda Menmet Arın'ın babası Abdullah Arın yaralandı.
Yayınlanma :
25.02.2015 16:38
Güncelleme :
25.02.2015 16:40


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: