Mersin'in Anamur İlçesi'nde Suriye bandıralı bir gemi, fırtınayla sürüklenerek karaya oturdu. Gemi mürettebatı Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tahliye edildi.
Yalıevleri Mahallesi Cerenler mevkiinde kıyıya oturan 50 metre uzunluğunda ve yaklaşık 13 metre genişliğindeki 'Sea Bird' isimli Suriye bandıralı geminin açıkta olduğu sırada çapa zincirinin kırıldığı, fırtına ve dalgalarla kıyıya kadar sürüklendiği belirtildi. Gemide bulunan 14 mürettebat Sahil Güvenlik ekipleri tarafından karaya alınarak Anamur Liman Başkanlığı'na götürüldü. Gemi mürettebatının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Geminin denize çekilmesi için dalgaların yavaşlaması ve denizin uygun hale gelmesi bekleniyor.
Suriye bandıralı gemi karaya oturdu
Suriye bandıralı bir gemi, fırtınayla sürüklenerek karaya oturdu. Gemi mürettebatı Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tahliye edildi.
Yayınlanma :
13.01.2015 12:34
Güncelleme :
13.01.2015 12:34


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: