Antalya'ya tatil için gelen Alman uyruklu 67 yaşındaki Dıeter Kaprol, havalimanında uçaktan indikten sonra geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.
Almanya'dan tatil için dün sabah Antalya'ya gelen Dıeter Kaprol, havalimanında uçaktan indikten sonra aniden fenalaştı. Kaprol'a ilk müdahaleyi, çağrılan 112 Acil Servis ekibi yaptı. Dıeter Kaprol, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
İlk incelemede göre kalp krizinden öldüğü belirlenen Kaprol'un cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, Dıeter Kaprol'un yakınlarına ulaşmak için çalışma başlattı.
Tatile gelen Alman kalp krizinden öldü
Tatil için gelen Alman uyruklu 67 yaşındaki Dıeter Kaprol, havalimanında uçaktan indikten sonra geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.
Yayınlanma :
06.03.2015 16:54
Güncelleme :
06.03.2015 16:54


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: