Olay Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde yaşandı. Organize Sanayi Bölgesi’nde Kurulu bulunan özel sektöre ait bir tekstil fabrikasında, bu sabah saatlerinde kazanlardan birinde patlama meydana geldi. Patlamadan etkilenen 40 işçi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Fabrikalardaki diğer işçiler ise olası bir olumsuzluğa karşı evlerine gönderildi.
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, "Kazanın bir tanesinde kimyasal reaksiyon redeniyle aşırı ısınmadan dolayı patlama meydana gelmiş. Koku ve duman nedeniyle fabrika boşaltıldı" dedi.
Fabrikada itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma ile dumanlar kontrol altına alındı. Gaz sızıntısının ardından pek çok firma çalışanlarını eve gönderdi. Bebekli çalışanlara yönelik “durum netleşene kadar bebeğinizi emzirmeyin” denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: