ISPARTA'nın Gelendost İlçesi'nde TIR'la otomobilin çarpıştığı kazada 80 yaşındaki Emine Bal yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Gelendost ile Eğirdir arasında kalan Mahmatlar Köyü yakınlarında meydana geldi. 50 yaşındaki Mehmet Emin Bal'ın kullandığı 32 HS 435 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mehmet Ali Sarp yönetimindeki 59 YC 180 plakalı TIR çarpıştı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Emine Bal olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Mehmet Emin Bal ile otomobilde bulunan 48 yaşındaki Mustafa Bal ve 24 yaşındaki Emine Bal yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Isparta'daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.
Kazanın ardından TIR sürücüsü Mehmet Ali Sarp, jandarma tarafından gözaltına alındı.
TIR'la otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
TIR'la otomobilin çarpıştığı kazada 80 yaşındaki Emine Bal yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.
Yayınlanma :
02.02.2015 13:49
Güncelleme :
02.02.2015 13:49


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: