Aç kalan domuzlar, koyda denize giren turistlerin yanına kadar indi. Kaptan ve turistlerin yemek vererek beslediği domuz sürüsü, ilginç görüntüler oluşturdu.
Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne 2 mil uzaklıktaki ve günübirlik tur teknelerinin rotasında bulunan turistik Kara Ada'da aç kalan domuzları, kaptanlar ve turistler beslemeye başladı. Kara Ada'daki Poyraz Koyu'na demirleyen Akrep adlı yattan inen yerli ve yabancı turistler yüzerken, sahile kadar yavruları ile birlikte gelen 20 domuzun bulunduğu sürüyü gördü.
Önce şaşkına dönen turistler ardından kaçmadıklarını görünce bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknenin kaptanı Tolga Çotura, "Adada yaşayan domuzlar özellikle yaz aylarında aç kalıyor. Bazıları çok aç kaldığı için oldukça zayıflamış. Adaya gelen tekne kaptanları olarak domuzlara elimizden geldiğince yemek ve su bırakıyoruz, doyurmaya çalışıyoruz. Turistler de yanlarında getirdikleri yiyecekleri veriyor. Bir süre sonra turistler domuzların sadece yemek için kendilerine yanaştıklarını görünce rahatlıyor ve yüzmeye devam ediyor. Her yıl onlarca teknenin beslediği domuzlar artık insanlara çok alıştı, adanın maskotu haline geldiler" dedi.
Turistler domuzlarla yüzdü
Yayınlanma :
19.08.2015 10:53
Güncelleme :
20.08.2015 09:37


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: