Adana Büyükşehir Belediyesi ve Sarıçam Belediyesi arasında 23 Nisan’da açılışı gerçekleştirilecek olan Turkuaz Gündüz Bakımevi için protokol imzalandı
PROTOKOL İMZALADILAR
30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından ‘Birlikte Başarıyoruz’ ilkesiyle kentin geleceğini inşa eden gerek sivil toplum kuruluşları gerekse ilçe belediyeleri ile uyumlu çalışmalarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, Sarıçam Belediyesi ile Turkuaz Gündüz Bakımevi için protokol imzaladı.
“KENTİMİZE, ÇOCUKLARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, protokol imza töreni esnasında “Sarıçam Belediyemizle 23 Nisan’da açılışını gerçekleştireceğimiz Turkuaz Gündüz Bakımevimiz kentimize, çocuklarımıza, ailelerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.
3-6 YAŞ ARASINDAKİ ÇOCUKLAR FAYDALANACAK
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise açılışı gerçekleştirilecek bakımevi hakkında “Bakımevimizde 3-6 yaş arasındaki çocuklarımız faydalanacaktır. Amacımız yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın gelişimlerine ve eğitimlerine destek olmaktır. Sarıçam’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
23 NİSAN’DA AÇILACAK
Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde, Kültür Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan Turkuaz Gündüz Turkuaz Bakımevi’nin açılışı 23 Nisan’da gerçekleştirilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: