Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından fabrikadan alınan işçiler, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere olay, sabah saatlerinde Tuzla İstasyon Mahallesi'nde bulunan bir Jilet fabrikasında meydana geldi. Fabrikada çalışan 3 işçi, kimyasal madde içeren bir makinede yaşanan arızayı gidermek için çalışmaya başladı. Bu sırada makineden sızan kimyasal madde, işçileri üzerine geldi. Sıvıdan etkilenen Hasan Erden, Sefer Çakıroğlu, Seyidahmet Acar isimli işçiler fenalık geçirdi.
Durumu fark eden diğer işçiler, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve UMKE ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemenin ardından 3 işçi, UMKE ekipleri tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan işçiler, Dekontaminasyon Ünitesi'nde yapılan dezenfekte çalışmalarının ardından karantinaya alındı. İşçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Tuzla'da kimyasal panik: 3 işçi zehirlendi
Yayınlanma :
25.05.2016 14:46
Güncelleme :
25.05.2016 14:46


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: