Seyhan gençlerin stresini "Gripin" ile aldı
Yayınlanma :
24.08.2021 11:17
Güncelleme
: 24.08.2021 11:17
Afetlerden bunalan gençlere Gripin morali
Başkan Akay “Gençler bizim itici gücümüz”
Gripin’den muhteşem performans
10 bini aşkın Adanalı’dan “Gripin Korosu”
Seyhan Belediyesi, Covid-19 pandemisi nedeniyle ara verdiği ve Pinhani ile yeniden başlattığı sanat etkinliklerini Gripin konseriyle sürdürdü. 10 bini aşkın Adanalının takip ettiği Gripin konserinde gençlerle birlikte olan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yeni konserlerin müjdesini verdi.
KATILIMCILARA, “PANDEMİ” UYARISI YAPILDI
Kültür İşleri Müdürlüğünün organize ettiği Gripin konseri Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydanda gerçekleştirildi. Gençlerin ağırlıklı olduğu katılımcılar, konser öncesi “Açık alanlarda yapılacak konserlerde alınması gereken önlemler” çerçevesinde kontrolden geçirilerek ve Pandemi şartlarına uymaları uyarısı yapılarak alana alındı.
GENÇLER ŞARKILARA EŞLİK ETTİ, ÖZLEM GİDERDİ
Kısıtlamaların kaldırılmasının ardından Kültür-sanat etkinlikleri çerçevesindeki ikinci konser Gripin grubu üyelerinin sahneye çıkmasıyla doruğa ulaştı. Konser alanını dolduran binlerce genç grubun söylediği şarkılara eşlik edip, özlemini çektikleri güzel anları yeniden yaşamanın mutluluğuna vardılar.
AKAY “GENÇLER EN BÜYÜK İTİCİ GÜCÜMÜZ”
Gençlerle birlikte konseri takip eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sahneye çıkarak Gripin üyelerine çiçek sundu. Gripin üyelerine teşekkür eden Başkan Akay daha sonra kısa bir konuşma yaptı. Gençlerle ilk buluşmasında Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünün sanat alanı olacağını söylediğini anımsatan Başkan Akay, “Bugün geldiğimiz noktada kendi hedefimizi de aşarak mevcut alanın, “En büyük sanat alanı” olacağını söyleyebiliriz. Çünkü siz var oldukça biz en iyisini yapmak zorunda olacağız. Siz bizim itici gücümüz olacaksınız” dedi.
BAŞKAN AKAY’DAN YENİ KONSER MÜJDESİ
Gençlere yeni konserlerin müjdesini veren Başkan Akay “Çok ciddi olumsuzluklar yaşanmaması durumunda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da 3 Belediye olarak ortaklaşa düzenleyeceğimiz özel bir konserimiz olacak. O konserde Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde gerçekleşecek. 1 Eylül’de de konserimiz olacak. Gençler olarak bizi yalnız bırakmadığınız sürece, konserlerimiz sürecek ve çalışma azmimizi güçlendireceksiniz. Hedefimiz, Seyhan’da yaşayan tüm bireyler gibi gençlerimizin de mutlu, huzurlu ve yaşamın tüm güzelliklerini doyasıya yaşayabilmesidir” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Konser Gripin’in sevilen şarkılarını seslendirmesiyle sürdü. Gençlerin şarkılara eşlik ettiği, fotoğraf ve video çektiği konser Gripin grubunun yüksek performansıyla geç saatlere kadar sürdü.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: