Kastamonu'da, lokantaya girip acil eşini araması gerektiğini söyleyen kişi, garsonun konuşması için verdiği cep telefonununu alıp kayıplara karıştı. Polis, güvenlik kamerasından eşkalini belirlediği şüpheliyi arıyor.
Topçuoğlu Mahallesi'ndeki lokantaya giren kişi, acil eşini araması gerektiğini söyleyerek yardım istedi. Lokantada çalışan Hüseyin Köroğlu, cep telefonunu konuşması için verdi. Telefonu alıp lokantanın önüne çıkarak görüşmesini yapan kişi, daha sonra, "Eşim az ilerideki köşeye gelmiş, alıp geliyorum" diyerek telefonu vermeden uzaklaştı.
Dışarıya çıkan Hüseyin Köroğlu, gözden kaybolan kişinin geri gelmemesi üzerine dolandırıldığını anladı. Yardım etmek isterken bin 500 lira değerindeki telefonundan olan Hüseyin Köroğlu, polise başvurdu. Polis, güvenlik kamera görüntülerinden eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Hüseyin Köroğlu, "Dükkanın önünde biraz konuştuktan sonra, 'Eşim şu köşeye geldi' dedi. Sonra bir anda kayboldu. Ben insanlık yaptım. Ama telefonumdan oldum" dedi.
Yardım ettiği kişiye telefonunu kaptırdı
Lokantaya girip acil eşini araması gerektiğini söyleyen kişi, garsonun konuşması için verdiği cep telefonununu alıp kayıplara karıştı.
Yayınlanma :
30.01.2015 10:31
Güncelleme :
30.01.2015 10:31


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: