Yol kenarında çıplak erkek cesedi bulundu!
Yayınlanma :
09.03.2022 16:10
Güncelleme :
09.03.2022 16:50


İddiaya göre, vatandaşlar yol kenarında bir kişinin kanlar içerisinde ve çıplak bir şekilde yattığının görerek durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekipleri sevk eidildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Selahattin Erbaş'ın (52) hayatını kaybettiğini belirledi. Erbaş'ın vücudunda darp ve yara izlerine rastlanırken, kay kaybından hayatını kaybettiği tahmin değerlendiriliyor.
Jandarma ekiplerince çevrede incelemeler yapılarak, olay yerine yakın bir yerde kan izlerine rastlandı.
Erbaş'ın eski eşi Ç.Y. (45) ile U.P. (41) evde bulunarak gözaltına alındı. Savcılık ve jandarma olay yerinin incelemesinin ardından Selahattin Erbaş'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: